Campaments Infantils de Catalunya - Centre Excursionista de Catalunya

Campaments de muntanya: GR Natura


Vuit dies d’acampada descobrint el medi natural, fent amistats i practicant esports de muntanya a la Vall de Núria i al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser!

Des del 1876, el Centre Excursionista de Catalunya té com a objectiu formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, en especial als infants i jovent, sempre amb l’objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya. Aprofitant les vacances escolars d’estiu, us proposem descobrir a fons la Vall de Núria i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Si us agrada l’esport de muntanya i us sentiu atrets per la natura, aquesta acampada us interessa: 8 dies durant els quals conviurem i aprendrem els uns dels altres i de la natura. Cada dia realitzarem diferents disciplines dels esports de muntanya, tallers i activitats d’educació ambiental per tal de conèixer la flora, fauna i geologia del territori i, per descomptat, ens ho passarem molt bé!

PLACES LIMITADES

Inscriu-te per assegurar-te la teva.

Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

Per a més informació:

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

Descripció


ADREÇAT A:

Infants entre 6 i 13 anys!

Ets més gran? Vés a la vall de Núria amb les travesses del grup jove!

ACTIVITATS:

Vies ferrades i camins equipats
Activitats aquàtiques i descens de barrancs
Orientació en el medi natural
Iniciació a l’espeleologia
Excursions
Jocs d’educació ambiental: aprenent a interpretar la natura i el territori
Iniciació a l’escalada
Slackline
Jocs de riu

I molt més que farà d’aquestes vacances uns dies inoblidables!

LOCALITZACIÓ:

Per dur a terme els campaments, emplacem els nostres equipaments a una zona d’acampada situada a la comarca del Ripollès al terme municipal de Queralbs, a peu del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i a prop del riu Freser.

DESPLAÇAMENT:

Per tal de facilitar el desplaçament, s’organitzarà un autocar que sortirà des del centre de Barcelona (s’informarà d’horari i localització precisa a la reunió prèvia informativa i via correu electrònic). La recollida es realitzarà a les mateixes instal·lacions dels campaments.

REUNIÓ PRÈVIA:

La data de la trobada informativa serà anunciada a través del web i correu als inscrits.

DATES i TORNS:

Enguany proposem dos torns en les quals es desenvoluparan els campaments seran en les següents dates:

TORN 1: del 27 de juny fins al 4 de juliol.

TORN 2: del 4 de juliol a l’11 de juliol.

PREUS I DESCOMPTES:

Preu un torn: 480,50 €

Preu dos torns: 865 €

Descomptes:

  • Socis del CEC: -20% de descompte.
  • Socis d’altres entitats excursionistes : -5% de descompte.*

*Caldrà enviar a l’adreça activitatsij@cec.cat l’acreditació conforme s’és associat a una entitat

PAGAMENT:

En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari (no reemborsable).

El cobrament restant: en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 4 de juny.

En el cas que rebem la inscripció passat el 4 de juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

  • Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE!

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

 

** Aquesta activitat és segura, pots consultar tots els protocols contra la COVID aquí.

Fes-te soci!
X