Casalet de Setmana Santa 2021 del CEC - Centre Excursionista de Catalunya

Casalet de Setmana Santa 2021 del CEC


Natura, jocs i esports de muntanya a Barcelona. Us hi esperem!

Des del 1876, el Centre Excursionista de Catalunya té com a objectiu formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, en especial als infants i jovent, sempre amb l’objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya. Aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa, del dilluns, 29 de març, al dijous, 1 d’abril, des del CEC us proposem el Casalet, un conjunt d’activitats que en aquests temps tan difícils ens permetran retrobar-nos amb la natura.

Amb punt de trobada a la sala d’escalada Boulder del CEC, durant aquests quatre dies realitzarem un seguit d’activitats d’esports de muntanya, jocs i descobriment de la natura més propera a la ciutat. Una forma d’entendre els esports de muntanya i la natura com un conjunt al qual cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-lo el màxim!

PLACES LIMITADES

Inscriu-te per assegurar-te la teva.

Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

Per a més informació:

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

Descripció


ADREÇAT A:

Aquesta proposta està pensada per a infants entre els 6 i els 13 anys.

Els participants es dividiran en grups segons les edats.

Ets més gran? Fes un cop d’ull a l’estada de muntanya per a joves de 14 a 17 anys!

ACTIVITATS:

Excursions.
Jocs cooperatius i col·laboratius.
Orientació.
Jugant amb la natura.
Tallers de natura.
Jocs d’aventura.

Entre moltes altres!

LOCALITZACIÓ:

El punt de trobada serà la sala d’escalada Boulder del CEC, situada al carrer Sant Pere Més Alt, 29 (Barcelona). Consulta-ho al Google Maps.

DATES I PREUS:

Del 29 de març a l’1 d’abril (Setmana Santa).

Preu: 90 €

Socis del CEC: 72 € (-20% de descompte)

HORARI:

Dilluns, dimarts i dijous: de 09:00 h a 14:00 h.

Dimecres: de 9:00 h a 17:00 h.

El preu inclou: assegurança, transport del dimecres, monitors, guies i material específic.

PAGAMENT:

En el moment de fer la inscripció s’efectuarà el pagament de 10 € en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari (no reemborsable).

El cobrament restant: en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 19 de març.

En el cas que rebem la inscripció passat el 19 de març es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complet el divendres posterior.

  • Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat d’efectuar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE!

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

 

** Aquesta activitat és segura, pots consultar tots els protocols contra la COVID aquí.

Fes-te soci!
X