Cultura i Natura - Centre Excursionista de Catalunya

PROPERS VIATGES

Banhèras de Luishon

Pirineu Gascó, Banhèras de Luishon

Places disponibles

Un viatge on farem un recorregut per la província de l’Alt Garona (França). Visitarem, entre altres indrets, la ciutat francesa de Banhèras de Luishon, situada a la regió d’Occitània, coneguda entre altres coses per la seva emblemàtica estació termal i les seves aigües tan beneficioses per la salut.

15 al 17  de Novembre 2019

Viatjar a Polònia

Polònia

Places disponibles

Polònia és una extraordinària nació que gaudeix de la bellesa de les seves ciutats i pobles, de la seva gran cultura, del seu amor per les tradicions, i de la seva naturalesa pràcticament intacta. Polònia convida a visitar les nombroses ciutats antigues, restaurades amb gran cura, els castells reials de Varsòvia i Cracòvia, l’antiga capital, així com visitar els vells palaus aixecats pels magnats polonesos.

Juliol 2020

Viatge a Bolonya, Itàlia

Bolonya. l’Emilia – Romagna

Places disponibles

La regió de l’Emilia-Romagna, a la vall que dibuixa el riu Po al nord d’Itàlia, és un autèntic diamant en brut. Us convidem a conèixer 5 de les principals ciutats: Bolonya, Ràvena, Ferrara, Parma i Mòdena. A la capital de la regió descobrirem les grans joies artístiques que s’amaguen als palaus i esglésies d’una ciutat amable i tranquil·la. Ens meravellarem davant dels impressionants mosaics que es conserven als antics edificis bizantins de Ravenna.

Octubre 2020

VAL PER FER UN REGAL

Sorprèn a aquelles persones que t’estimes amb una viatge inoblidable!

Fes-te soci!
X