Casal esportiu outdoor - CEM Mundet - Centre Excursionista de Catalunya

Casal outdoor - CEM Mundet

Durant el mes de juliol des del CEC i juntament amb el CEM Mundet organitzem el Casal Outdoor! Un casal on gaudirem i descobrirem diferents disciplines esportives a l’aire lliure! Excursionisme, TrailRunning, Orientació, Escalada i mooooolt més! En horari de 9h a 17h el torn de dia complet i en horari de 9h a 13:30h el torn de mig dia, realitzarem el casal utilitzant el Centre Esportiu Municipal de Mundet com a camp base i instal·lació per tal de descobrir i conèixer el Parc Natural de Collserola.

Cada setmana durem a terme diferents activitats relacionades amb els esports de muntanya per tal de gaudir de Collserola, el pulmó verd de la ciutat!

Les instal·lacions compten amb piscina indoor, menjador, espais polivalents… però l’objectiu és passar el màxim de temps a l’aire lliure.

El Casal Outdoor ens permet obrir les portes al mon dels esports de muntanya als infants i joves. A través del joc durem a terme un casal en el qual descobrirem els diferents corriols, pistes i espais propers al CEM Mundet del Parc Natural de Collserola.

Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!

 

DIRIGIT A: infants entre 6 i 14 anys (ets més gran? Fes un cop d’ull a les propostes de travesses i activitats per a infants i jovent!)
ACTIVITATS: Trail Running, Jocs a la piscina indoor del CEM Mundet, Excursionisme, Escalada al boulder del CEC!, podràs passar tot el slackline?, gimcana / raid, curses d’orientació / Rogaine, dinàmiques lúdic-esportives… I MOLT MÉS!

LOCALITZACIÓ: El Casal Outdoor es realitza al Parc Natural de Collserola, utilitzarem com a base les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Mundet (CEM Mundet) des d’on sortirem cada dia a gaudir al màxim de l’aire lliure i la muntanya!

 

DATES: del 27 de juny al 15 de juliol. Teniu la possibilitat de participar a 3 torns d’una setmana cada un.

 

HORARIS I PREUS:

 • CASAL MATÍ (de 09 a 13:30 h): 90,5 €/torn
 • CASAL TOT EL DIA (DE 9 a 17:00 h): 175,5 €/torn (servei menjador inclòs)
  • Punt de trobada sortida i recollida: parada de metro Mundet (L3) Sortida muntanya.
  • Hora de trobada matí i recollida tarda: 09:00h/17:00h
 • DESPLAÇAMENT OPCIONAL amb METRO L3 i monitor/a acompanyant (L3 Diagonal o Plaça Lesseps – L3 Mundet – L3 Diagonal o Plaça Lesseps): *16€/torn
  • Aquesta opció només es pot escollir pels participants del casal que fan dia sencer.
  • Hora de sortida matí i recollida tarda: 08:30/17:30 h L3-Diagonal o 8:40/17:15 h L3-Lesseps.

*El preu del bitllet no està inclòs.

 

DESCOMPTES (acumulables fins assolir un màxim del 10% per participant i torn):

 • Família nombrosa o monoparental (Presentar sol·licitud i copia del carnet): – 5%.
 • Cada germà, a partir del segon: -5%
 • Discapacitat reconeguda d’un 33% o més (Presentar sol·licitud i copia del carnet): -5%
 • Tutors aturats (Presentar documentació): -5%
 • 3 torns o més: descompte del 5%.

 

INSCRIPCIONS I PAGAMENT: cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació. En el mateix formulari podreu adjuntar tota la documentació necessària i fer el pagament.

1.-En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari. (No reemborsable).

2.-El cobrament restant: en funció de les opcions escollides i descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 6 de Juny.

3.-En el cas que rebem la inscripció passat el 6 de Juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el dilluns posterior a la inscripció.

 

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a activitatsij@cec.cat o podeu contactar a través de telèfon  933 152 311.

L’horari d’atenció telefònica és:

de dilluns a dijous de 10:30 a 13h i de 17 a 21h

divendres de 10:30 a 13h

Fes-te soci!
X