Un massís al dia: activitats de muntanya de Setmana Santa 2021 - CEC

UN MASSÍS AL DIA
Activitats de muntanya de Setmana Santa 2021


Natura, aventura i esports de muntanya cada dia!

Des del 1876, el Centre Excursionista de Catalunya té com a objectiu formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, en especial als infants i jovent, sempre amb l’objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya.

Aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa, del dilluns, 29 de març, al dijous, 1 d’abril, des del CEC us proposem un conjunt d’activitats que en aquests temps tan difícils ens permetran retrobar-nos amb la natura. Quatre dies d’esport, aventura i muntanya per quatre emblemàtics massissos catalans. Descobrim la natura com un conjunt què cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-lo el màxim!

PLACES LIMITADES

Inscriu-te per assegurar-te la teva.

Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

Per a més informació:

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

massís al dia

Descripció


ADREÇAT A:

Aquesta proposta està pensada per a joves entre els 14 i els 17 anys.

Ets més petit? Fes un cop d’ull al Casalet de Setmana Santa del CEC!

ACTIVITATS:

En aquests quatre dies aprofitarem per conèixer les diferents muntanyes properes a Barcelona, descobrir els seus racons, natura i realitzar excursions de descoberta.

Es treballaran diferents tècniques d’orientació, l’ús del mapa i la brúixola i es realitzarà una cursa d’orientació.

També durem a terme diferents tallers de confecció de nusos, utilització del material que duem a la motxilla per a poder construir refugis i material de fortuna, així com de tècniques de progressió en muntanya.

LOCALITZACIÓ:

DILLUNS: EL GARRAF

DIMARTS: MONTSERRAT

DIMECRES: COLLSEROLA

DIJOUS: SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC.

El punt de trobada serà sempre a Plaça Catalunya a les 8:00h, davant del Hard Rock Cafe. I la tornada al mateix punt cap a les 18:30 h.

DATES I PREUS:

Del 29 de març a l’1 d’abril.

Preu: 135 €

Socis del CEC: 108 € (-20% de descompte)

*El preu inclou: Assegurança, guies i tècnics de muntanya, material específic, bitllets de transport de rodalies i autobusos. El preu no inclou: arribada al punt de sortida.

PAGAMENT:

En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 10€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari (no reemborsable).

El cobrament restant: en funció de les opcions escollides descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 26 de març.

En el cas que rebem la inscripció passat el 26 de març es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior.

  • Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l’activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER A QUALSEVOL DUBTE!

activitatsij@cec.cat

Tel. 933 152 311

 

** Aquesta activitat és segura, pots consultar tots els protocols contra la COVID aquí.

Fes-te soci!
X