Campaments GR NATURA Muntanya - Centre Excursionista de Catalunya

Campaments GR NATURA Muntanya

Muntanya, natura i aventura.

Vuit dies d’acampada descobrint el medi natural, fent amistats i practicant esports de muntanya a la vall de Núria i al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Us agrada l’esport de muntanya? Us sentiu atrets per la natura? Durant 8 dies conviurem i aprendrem uns dels altres en aquesta proposta en format campament. Cada dia realitzarem diferents disciplines dels esports de muntanya, realitzarem tallers i activitats d’educació ambiental per tal de conèixer la flora, fauna i geologia del territori i per descomptat, ens ho passarem d’allò més bé!

Des del 1876 el Centre Excursionista de Catalunya segueix els seus objectius de formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat i en especial als infants i jovent. Amb el principal objectiu de transmetre l’amor i estima pel territori, la natura i la muntanya el campament es la oportunitat perfecte per introduir i seguir formant als més menuts en aquest món que ens apassiona. Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir al màxim i aprofitar-ne el màxim!

 

DIRIGIT A: Infants entre 8 i 13 anys (ets més gran? Fes un cop d’ull a les propostes de travesses i activitats per a jovent!)

LOCALITZACIÓ: zona d’acampada situada a la comarca del Ripollès, al terme municipal de Queralbs, a peu del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i a prop del riu Freser.

 

PUNT DE TROBADA: Queralbs

 

DATES: del 26 de juny al 3 de juliol.

PREUS:

  • PREU SOCI: 432,5 € (fes-te soci des de 23€/any i gaudeix de tots els avantatges del CEC)
  • PREU: 540,5€
  • SOCIS D’ALTRES ENTITATS EXCURSIONISTES* : -5% de PVP.

*Caldrà enviar a l’adreça activitatsij@cec.cat l’acreditació conforme s’és associat a una entitat.

 

ACTIVITATS: vies ferrades i camins equipats, activitats aquàtiques i descens de barrancs, orientació en el medi natural, iniciació a l’espeleologia, excursions i ascens a mitja i alta muntanya, iniciació a l’escalada, slackline i molt més que seguim treballant i organitzant per fer d’aquestes vacances uns dies inoblidables!

 

INSCRIPCIONS I PAGAMENT: cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a continuació. En el mateix formulari podreu adjuntar tota la documentació necessària i fer el pagament a través de l’aplicació del formulari.

1.-En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari. (No reemborsable).

2.-El cobrament restant: en funció de les opcions escollides i descomptant la bestreta, es procedirà a realitzar el 6de Juny.

3.-En el cas que rebem la inscripció passat el 6de Juny es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complert el divendres posterior a la inscripció.

 

REUNIÓ PRÈVIA: es comunicarà a través del web i correu electrònic als inscrits.

 

 

 

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a activitatsij@cec.cat o podeu contactar a través de telèfon  933 152 311.

L’horari d’atenció telefònica és:

de dilluns a dijous de 10:30 a 13h i de 17 a 21h

divendres de 10:30 a 13h

Fes-te soci!
X