Casal Collserola Nord - La Floresta 24 - Centre Excursionista de Catalunya

Casal Collserola Nord - La Floresta 2024

Descobrim Collserola, gaudim de la natura!

Aquestes vacances d’estiu, busqueu un casal de natura i muntanya proper a la ciutat? US ESPEREM!

Durem a terme diferents activitats relacionades amb la natura, els esports de muntanya i el lleure per tal de gaudir del pulmó verd de la ciutat.

DATES: del 25 de juny al 26 de juliol.

DIRIGIT A: infants entre 3 i 12  anys (diferents grups d’edat).

LOCALITZACIÓ: institut Tretzevents Waldorf i Collserola.

 

Excursions, jocs cooperatius i col·laboratius, orientació, gimcanes, jugant amb la natura, piscina*, cabanes al bosc, tallers d’emocions, slackline i acroesport, i molt més!

*Les activitats aquàtiques dependran del pla de sequera

PISCINA I REFRESCADES:

Gaudirem de la piscina municipal de La Floresta. Tindrem una zona assignada on només estaran els infants del nostre casal.

Si l’infant no sap nedar, ha de dur els maniguets i/o bombolleta. A la piscina hi ha un/a socorrista i el monitor/a estarà atent en tot moment. Es faran dinàmiques lúdiques i ens refrescarem.

EXCURSIONS:

El dia que fem excursió anirem pels voltants de l’institut, depenent del grup d’edat la distància del recorregut serà major o menor, sempre adequada als infants.

Durant l’excursió podrem descobrir Collserola i realitzarem dinàmiques jugades de descoberta del territori.

Cada setmana anirem a un lloc diferent perquè els infants que fan més d’una setmana puguin descobrir diferents indrets.

A tenir en compte:

 • El dinar en format pícnic el proporciona el càtering.
 • Els infants que facin casal de mig dia podràn allargar fins les 17 h el dia de l’excursió si així ho desitgen (cal enviar un e-mail a activitatsij@cec.cat). Els que pleguin al migdia, els acompanyarà un tècnic del casal perquè estiguin a les 13:30 h al punt de trobada.

 

 

HORARI I PREU SETMANAL

 • CASAL MATÍ (de 9 a 13 h): 92 € (el dia d’excursió oferim la possibilitat de fer de 9 a 17 h)
 • CASAL TOT EL DIA (de 9 a 17 h): 176 € (servei de menjador inclòs)
 • Servei opcional de desplaçament: 16 €

DESCOMPTES

 • Familia nombrosa o monoparental (cal adjuntar el document): 5%
 • Tinc un o més germans/es inscrits a l’activitat: 5%
 • Estic inscrit/a a 3 torns o més: 5%

Els descomptes poden acumular-se fins a un màxim d’un 10% de descompte per infant i setmana. En cas que no tinguis opció a descompte marca “No tinc descompte”. Per gaudir del descompte de germans/es (5%), aquests hauran d’estar inscrits el mateix nombre de setmanes.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden fer a través del link que trobareu a la pàgina d’inici del casal.

En el moment de fer la inscripció es realitzarà el pagament de 40€ per setmana apuntat/da en concepte de bestreta a través de l’aplicació del formulari (no reemborsable).

El cobrament restant, descomptant la bestreta, es realitzarà el 12 de juny i l’import dependrà de les opcions escollides.

En el cas que la inscripció es realitzi passat el 12 de juny, es procedirà a realitzar el cobrament de l’import complet en el moment de la inscripció.

CONDICIONS DE DEVOLUCIÓ I MODIFICACIONS:

 • Per tal de formalitzar la voluntat de desistiment o modificació d’una inscripció a l’activitat, serà imprescindible fer arribar un correu electrònic a l’adreça activitatsij@cec.cat indicant el nom, cognoms i DNI de les persones que desitgen anul·lar o modificar la seva inscripció. No seran ateses les baixes o modificacions comunicades per telèfon o presencialment a la seu del  CEC.
 • De l’import total setmanal hi ha 40€ que no son reemborsables en cas d’anul·lació (despeses de gestió).
 • Per tal de poder realitzar devolució d’una baixa o modificació durant el període en el que es realitzi l’activitat aquesta s’ha de comunicar amb una setmana d’anterioritat, sent indivisible el període setmanal.
 • Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per part de l’organització.
 • El CEC es reserva el dret d’anul·lació en cas de no arribar al mínim grup necessari o per impediments derivats de causes majors.
 • En qualsevol cas, les devolucions es realitzaran en la mateixa forma de pagament i en un termini màxim de 15 dies des de la formalització de la cancel·lació.

UBICACIÓ: institut Tretzevents Waldorf https://goo.gl/maps/wvjzpUwggQXda9FX7

TROBADA:

El director/a del casal esperarà els infants a les 9 h a la porta de l’institut.

RECOLLIDA:

 • Casal tot el dia: a les 17 h els infants estaran a la porta de l’institut esperant a que els vinguin a buscar.
 • Casal de mig dia: a les 13:30 h els infants estaran a la porta de l’institut esperant a que els vinguin a buscar.

 

Per als infants que fain el casal de dia sencer, oferim el servei opcional de desplaçament acompanyat (anada i tornada) des de plaça Catalunya i Gal·la Placídia:

PARADA PLAÇA CATALUNYA: https://goo.gl/maps/rTNL2rfVtUR2

Hi haurà monitors/es del casal amb la samarreta del CEC esperant els infants a les 8:15 h davant del Zúrich. Un cop estigui tothom, agafaran el tren de FGC corresponent.

A la tornada agafaran els FGC des de la Floresta fins a plaça Catalunya, arribaran a les 17:30 h i esperaran davant del Zúrich.

GAL.LA PLACÍDIA: https://goo.gl/maps/q2ioc18JxABu1xQo7 

Hi haurà monitors/es del casal amb la samarreta del CEC esperant els infants a les 8:30 h a les taules de ping pong de Gal·la Placídia. Un cop estigui tothom, agafaran el tren de FGC corresponent.

A la tornada agafaran els FGC des de la Floresta fins a Gal·la Placídia, on arribaran a les 17:15 h i esperaran a les taules de ping pong.

IMPORTANT:

 • Els infants han de portar la seva T-16. Els menors de 4 anys han de portar una autorització que posi l’edat del nen/a i passaran amb els monitors/es.
 • És important ser puntuals! En cas d’arribar tard o no poder venir, cal avisar per WhatsApp.
 • El monitor/a vetllarà perquè totes les targetes quedin ben guardades a les motxilles. Si hi ha possibilitat de que es perdin, les guardarà ell/a.
 • Els infants que utilitzin el servei de desplaçament, cal que facin anada i tornada al mateix punt (plaça Catalunya o Gal·la Placídia) tots els dies de la setmana.  En cas de variació, cal avisar amb antelació al correu: activitatsij@cec.cat

Caldrà portar:

 • Motxilla (no massa gran, anem d’excursió, però tornem a dormir a casa!)
 • Gorra o barret i ulleres de sol.
 • Calçat i roba còmode d’esport.
 • En cas necessari, una muda de recanvi.
 • Esmorzar i cantimplora reutilitzable.
 • Crema solar.
 • La targeta T-16, qui faci desplaçament.
 • Una peça de roba (per exemple, una bata o samarreta antiga) per fer manualitats
 • Banyador, xancles, casquet de piscina i tovallola. Si és necessari, bombolla o maniguets (els dies de piscina).
 • Plat, coberts, la cantimplora i tovalló de roba. Cada dia. Serà allà on posarem el menjar a l’hora de dinar i així evitem utilitzar plats i utensilis d’un sol ús.

Estem en contacte amb l’empresa que ens farà el càtering perquè ens el faciliti el menú per penjar-lo al web. El menú que penjarem serà el menú base, si algun nen/a té alguna al·lèrgia i/o és vegetarià/vegà, el menú penjat tindrà les variacions oportunes.

El dia de la setmana que fan excursió l’empresa ens proporciona el PICNIC. També tenen en compte qualsevol al·lèrgia, vegetarians, vegans, entre d’altres.

IMPORTANT!

Els nens i nenes hauran de portar cada dia una carmanyola buida + coberts + un tovalló de roba + cantimplora! Serà allà on posarem el menjar a l’hora de dinar. No volem utilitzar plats i utensilis d’un sol ús per això demanem a les famílies de portar-ho de casa. Agraïm molt la vostra col·laboració.

Tens més dubtes?

CONTACTA’NS!

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes i comentaris a:

activitatsij@cec.cat

696 82 40 71

Fes-te soci!
X