El proper 20 de setembre a dos quarts de set del vespre, se celebrarà a la sala d’actes del CEC la presentació de les activitats que l’entitat organitzarà per a infants i joves d’entre 6 i 17 anys al llarg d’aquest curs 2018/19. A partir de les sis, el Centre oferirà un servei de monitoratge amb jocs i berenar a la sala d’escalada, situada al carrer de Sant Pere Més Alt, 29. Totes les persones que assisteixin a l’acte rebran com a obsequi un embolcall per entrepans Boc&Roll.

La presentació girarà entorn a tres dels projectes que conformaran l’oferta del CEC per a infants i joves durant aquest curs: el Grup de Muntanya 4 Columnes, els extraescolars d’escalada a la sala de boulder i els extraescolars de Trail Running. Tots ells tenen ja les inscripcions obertes.

El Grup de Muntanya 4 Columnes seguirà realitzant mensualment sortides al medi natural pensades perquè els més joves tinguin l’ocasió de divertir-se i fer amics tot descobrint els valors associats al món de l’excursionisme i de la muntanya, i de la mà de professionals i voluntaris provinents del món del lleure educatiu.

 

boulder_noticia

El Centre també continuarà amb els extraescolars d’escalada a la sala de boulder, una activitat ideada perquè els més petits tinguin un primer contacte amb el món de l’escalada i aquells que ja s’han calçat uns peus de gat puguin millorar la seva tècnica i motricitat. Amb sessions de dilluns a divendres, els extraescolars d’escalada estan enfocats a dos grups d’edat: de 6 a 12 anys i de 13 a 17 anys.

 

running_noticia

Finalment, els extraescolars de Trail Running, la gran novetat d’aquest nou curs, estan destinats a joves d’entre 13 i 17 anys que tinguin ganes de practicar aquesta disciplina esportiva a través del CEC.