Estiu 2023 - Centre Excursionista de Catalunya

Activitats estiu 2023

 

ACTIVITATS D’ESTIU DEL CEC – Per a infants i joves dels 3 als 18 anys!


Us agrada l’esport de muntanya? Us sentiu atrets per la natura? Aquestes propostes són per vosaltres, podeu escollir entre un grans ventall d’activitats casals, campaments, travesses... inclús podeu combinar-les! Us animeu?

Entenem els esports de muntanya i la natura com un conjunt al que cal conèixer, respectar i estimar per tal de poder-ne gaudir i aprofitar-ne el màxim!


 

DOCUMENTACIÓ


Protocol del Centre Excursionista de Catalunya per a la prevenció, detecció i acció dels maltractaments i de les violències sexuals a infants i adolescents. Consulteu fent clic aquí.

Infografia sobre com actuar davant d'una evidència de maltractament o de violència sexual a infants i adolescents. Consulteu fent clic aquí.

 

CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA


Des del 1876 el Centre Excursionista de Catalunya segueix els seus objectius de formar, acompanyar i ensenyar el món dels esports de muntanya i la natura a la societat, i en especial als infants i jovent, amb el principal objectiu de transmetre el coneixement i estima pel territori, la natura i la muntanya.

 
 

CONDICIONS


• Per tal de formalitzar la voluntat de desistiment o modificació d'una inscripció a l'activitat, serà imprescindible fer arribar un correu electrònic a l'adreça activitatsij@cec.cat indicant el nom, cognoms i DNI de les persones que desitgen anul·lar o modificar la seva inscripció. No seran ateses les baixes o modificacions comunicades per telèfon o presencialment a la seu del CEC.
• L'import de reserva de la plaça de 40€, no és reemborsable.
• Per tal de poder realitzar devolució d’una baixa o modificació durant el període en el que es realitzi l'activitat aquesta s’ha de comunicar amb una setmana d’anterioritat, sent indivisible el període setmanal.
• Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per impossibilitat de realitzar l'activitat a causa de mesures i restriccions establertes per les autoritats competents per fer front a la pandèmia causada per la covid-19.
• Reemborsament del 100% en cas d’anul·lació per part de l'organització.
• El CEC es reserva el dret d'anul·lació en cas de no arribar al mínim grup necessari o per impediments derivats de causes majors.
• En qualsevol cas, les devolucions es realitzaran en la mateixa forma de pagament i en un termini màxim de 15 dies des de la formalització de la cancel·lació.

Vols més informació?

Tel. 696 82 40 71
activitatsij@cec.cat

X