INFANTS I JOVENT

GRUP DE MUNTANYA 4 COLUMNES

GRUP DE MUNTANYA 4 COLUMNES

(Esplai del CEC · 6-17 anys)

Més informació
Tel. 619 469 518
infants@cec.cat

UNA SORTIDA MENSUAL
PER A CADA GRUP D’EDAT

MÉS INFORMACIÓ

FORMACIÓ

ESCOLA D’ESCALADA  · 6-17 anys

Un primer contacte amb el món de l’escalada. Activitat extraescolar

Mitjançant jocs i exercicis específics afavorim un millor desenvolupament motriu, incidint de forma positiva en la coordinació, la lateralitat, l’autopercepció i l’equilibri.

ACTIVITATS:

  • 1 hora a la setmana a la sala d’escalada en bloc del CEC
  • 1 sortida a roca trimestral amb els pares
Més informació
Tel. 619 469 518
infants@cec.cat

FORMACIÓ GRUP DE MUNTANYA 4 COLUMNES · 14-17 anys

Al llarg del curs podràs experimentar els principals esports de muntanya

Complementant l’activitat del Grup de Muntanya 4 Columnes, l’Escola de Muntanya ofereix un programa anual formatiu amb l’objectiu que els joves s’iniciïn i coneguin totes les àrees possibles de la muntanya: excursionisme, alpinisme, escalada, esquí, espeleologia, vies ferrades, orientació… La pràctica de l’esport millora el desenvolupament dels joves i les activitats més tècniques els aporten autoconfiança i esperit de superació.

Més informació:

Tel. 619 469 518
infants@cec.cat

ESTIU 2018

campaments infantils web.jpg

Aquest any tornen els Campaments Infantils de Catalunya. El Centre Excursionista de Catalunya ha recuperat aquestes estades d’estiu per a nenes i nens d’entre 6 i 13 anys amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

8 dies de muntanya, natura i aventura de la mà de l’equip de monitors voluntaris del centre i dels nostres professionals. Vés preparant la motxilla perquè t’esperem!

Tel. 619 469 518
infants@cec.cat
Més informació

Gaudeix d’un entorn privilegiat com és el Parc Nacional d’Aigüestortes,on farem estada als refugis de la nostra entitat acompanyats de guies professionals  i aprendrem noves tècniques de progressió així com les bases de l’alpinisme. No perdis l’oportunitat de fer equip i compartir una experiència inigualable amb els companys.

Més informació
Tel. 619 469 518
infants@cec.cat